34×145 Kärnfurutrall

34×145 Kärnfurutrall
34×145 Kärnfurutrall
Beskrivning av 34×145 Kärnfurutrall

Trall av naturligt impregnerat kärnvirke. Slitstarkt byggmaterial med en naturlig impregnering som ger dig en vacker uteplats och som samtidigt är snäll mot miljön. Kärnvirket består av över 90% ren kärnved vilket är den inre delen av furustammen som är hårdast. Kärnan av stammen är rik på naturliga impregneriningsmedel och kärnvirket får därför ett naturligt skydd mot röta och behöver inte behandlas med någon tillsatt impregnering.

Kärnvirket kommer från långsamtväxande skogar i Sverige vilket garanterar att den har odlats och brukats på ett miljövänligt ansvarsfullt sett.

Trallen kan du använda på alla önskade ställen ovan mark och materialet behöver heller inte behandlas utan får med tiden en grånande ton. Vill du behålla den ljusa tonen på trallen bör den tvättas och oljas minst en gång per säsong.

Virkesåtgång

70 löpmeter/m2

Returer

Du får tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke. Som virke räknas också ex lister furugolv och panel. Anledningen är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli förstört vid t.ex. öppnad förpackning eller felaktig förvaring.

Läs mer om 34×145 Kärnfurutrall...


Sök bästa pris på 34×145 Kärnfurutrall hos: