Fast fönster PVC Vit

Fast fönster PVC Vit
Fast fönster PVC Vit
Beskrivning av Fast fönster PVC Vit

Fönster med båge och karm av stålförstärkt PVC-material och 3-glas isolerkassetter ger lågt U-värde och minimalt fönsterunderhåll. Fönstren behöver inte målas eftersom materialet är genomfärgat. Fönstrets båge som karm är förstärkta med korrosionsbeständiga stålprofiler som gör dem formbeständiga. De är även berikade med sex luftfyllda kanaler som ger både god ljudisolering och förbättrad värmeisolerförmåga. Karmdjup: 85mm. Ljudreduktion; isolerruta: 33dB hela konstruktionen: 35dB.

Rekommendation

Detta 3-glasfönster rekommenderas ej till byggnader som ligger i områden med en högre luftfuktighet så som i närheten av vattendrag kusten eller dylikt. På grund av den höga isolerförmågan i fönstret så har värmen inifrån huset svårt att tränga igenom och bidra till att fukt som sätter sig på fönstrets yttre glas försvinner. Det kan alltså därför bildas imma och is på fönstrets yttre glas.

U-värdet (Energivärdet)

U-värdet ger ett värde på hur bra ett fönster eller en dörr är på att förhindra värme från att lämna en byggnad. Ju lägre U-värde desto bättre isolerar dörren eller fönstret.

Modulmått

Fönstren säljs i modulmått exempelvis 10×10 det innebär att uttaget som fönstret ska sitta i ska vara 1000×1000 mm. Fönstret självt är 985×985 mm för att ge justeringsmån.

Tillverkningsprodukt

Denna produkt tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten

Garanti

5 års garanti!

Läs mer om Fast fönster PVC Vit...


Sök bästa pris på Fast fönster PVC Vit hos: