Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå

Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå
Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå
Beskrivning av Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå

Heltäckningsmatta Tivoli med lugg i polypropylen. Luggen är så kallad cut pile vilket innebär att stråna klippts i samma höjd under tillverkningen. Det gör mattan en tät och mjuk. Mattan är enfärgad men med schatteringar som ger ytan liv och lyster. Mattan är antistatbehandlad och flamsäker. Den kan läggas på värmegolv och kan även läggas i källare eftersom mattan ”andas”.

Tivoli är en enfärgad matta med skuren mjuk lugg. Den passar extra bra i utrymmen där man önskar komfort ett modernt utryck och en varm ombonad känsla. Sovrummet tv-rummet vardagsrum eller varför inte dellägga barnens lekhörna

Lugghöjd: 10 mm
Totalhöjd: 12 mm
Brandklass: Efl = brandklassning flamsäker
Lugg in/ut: Golvet levereras med luggen rullad inåt
Användningsområde: Hemmiljö eller kontor etc. med mindre trafik

Läggning

Textila golv är lätta att lägga och det går fort att få ett nytt och ombonat rum. Golvet under mattan ska vara slätt rent och dammfritt. Rulla ut mattan och skär mattan för att anpassa formen. Tejpa med dubbelhäftande mattejp längs trösklar på några ställen längs kanterna och några ställen i mitten.

Mattans bredd är 4 m det är en standardbredd som de flesta mattillverkare håller. I rum där 4 meters bredd inte är tillräcklig går det att skarva mattan. Skarven blir i det närmaste osynlig men med lite planering kan skarven läggas i en del av rummet där den syns mindre. OBS! Se läggningsbeskrivningen!
Heltäckningsmattor kan även hellimmas med ett speciallim detta arbete bör utföras av en professionell mattläggare.

Skötsel

Dammsug mattan minst en gång i veckan helst med en dammsugare med borstvalsmunstycke. Tag bort fläckar så fort som möjligt för att de inte ska bita sig fast. Tvätta mattan en gång om året. Det finns matt-tvättmaskiner att hyra i golvfackhandeln.
Består av 100% syntetiskt material och är mögelresistent. Tål fukt men bör ej regelbundet blir genomvåta då de kan förlora i prestanda.

Läs mer om Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå...


Sök bästa pris på Heltäckningsmatta Tivoli Antracit grå hos: