Innerdörr Form 3-spegel Vit

Innerdörr Form 3-spegel Vit
Innerdörr Form 3-spegel Vit
Beskrivning av Innerdörr Form 3-spegel Vit

En dörr är inte bara en praktisk förlängning av väggen som kan öppnas och stängas. Låt den vara en vacker och gedigen inredningsdetalj som lyfter intrycket av ditt hem och se den snarare som en del av möblemanget. Ta gärna en närmare titt på Forms massiva innerdörrar kvalitet tvärs igenom.

Observera att karm överstycke tröskel och handtag köps separat.

Dörren har en tidlös design med rena linjer och tre speglar vilket gör att den passar in i de flesta miljöer. Den massiva dörren ger en tung kvalitetskänsla och bra ljudisolering. Kärnan består av stavlimmat massivträ med en ram som är 120 mm bred och 40 mm tjock. Speglarna består av 13 mm tjock MDF.

Vänster eller högerhängd

Dörren är utrustad med symetriska insticksgångjärn som gör att hängningen inte behöver bestämmas i förväg. Den vändbara låskolven gör dessutom att hängningen lätt kan ändras. Hängningen bestäms av vilken sida gångjärnen sitter på när du öppnar dörren mot dig – är de på vänster sida är dörren vänsterhängd.

Måttangivelser

Modulmåttet är själva hålet i väggen och karmens yttermått är 10mm mindre i höjd och bredd. Detta för att man ska kunna justera och dreva (isolera) karmen. Karmskruv används för att justera dörrens placering i våg och lod. Urtaget i dörrens låskista är av standardmått och passar därför alla trycken (handtag).
Färg: NCS S0502-Y
Glansvärde: 35
Dörrtjocklek: 40 mm

Läs mer om Innerdörr Form 3-spegel Vit...


Sök bästa pris på Innerdörr Form 3-spegel Vit hos: