Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul

Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul
Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul
Beskrivning av Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul

Planerar du en ny och ekonomiskt överkomlig lösning för en lekplats till barn? Ett kompakt torn eller en stor lekplats? Hy-Land erbjuder ett stort sortiment av produkter som kan förvandla ditt område till en unik och utmanande lekplats. Hy-Lands största projekt kan rymma upp till 12 barn samtidigt. Varje lekplats från Hy-Land är robust och hållbar. Intelligent konstruerad och enkel att uppföra tack vare dess modulära uppbyggnad. All design är baserad på 2 grundläggande ramar.

Kvalitet:
De kraftiga Hy-Land-komponenterna och tillbehören uppfyller de högsta standarderna och testas regelbundet med avseende på styrka och hållbarhet. Vädertåliga och galvaniserade. Hy-Land lekplatsprojekt kräver minimalt underhåll och är lätt att sätta upp.

Säkerhet:
Lekplatser från Hy-Land är noggrant konstruerade för att säkra optimal säkerhet. Alla lekplatsprojket från Hy-Land är typgodkända av TÜV Rheinland Tyskland i enlighet med den europeiska standarden EN 1176 – för användning på offentliga lekplatser. För att administrera det krävs periodisk tillsyn samt att loggböcker förs. Alla lekplatser ska sättas på att stötabsorberande underlag i enlighet med den europeiska standarden EN 1177.

Användning:
Hy-Land är särskilt lämplig för:
– Restauranger
– Hotell
– Skolor
– Dagis
– Mindre campingplatser
Oavsett antalet barn och det tänkta området kan du hitta ett lämpligt lekplatsprojekt från Hy-Land.

Läs mer om Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul...


Sök bästa pris på Klätterställning Hy-Land Projekt 6 + Swing Modul hos: