Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå

Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå
Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå
Beskrivning av Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå

Tapetkollektionen Vallila Sarastus tar ditt sinne till det dimmiga och mystiska ögonblicket vid gryningen. Rofylld men samtidigt full av pulserande möjligheter. Gårdagen är glömd och de första strålarna av en ny dag kommer fram.

Om materialet

Non woventapeter är tillverkade av cellulosa och polyesterfiber vilket ger en något tjockare tapet. Trycket på non woven är vattenbaserat vilket bidrar till en mer miljövänlig tapet. Att använda Non woventapet innebär minimalt med förarbete på grund av dess tjocklek. Du kan exempelvis ofta direkt tapetsera över en mönstrad vägg med bra resultat. Non woventapeter är slitstarka vilket är en fördel vid själva uppsättningen men även vid rengöring av den tapetserade väggen. När du ska sätta upp din Non woventapet appliceras limmet på väggen ej på tapetvåden. Ett särskilt Non woven-lim är att föredra.

Teknisk data

Tapettyp: Non woven-tapet
Kollektion: Vallila Sarastus
Mönsterhöjd: 53 cm
Passning: Förskjuten
Uppsättning: Rolla limmet direkt på väggen och sätt snabbt och enkelt upp tapeten.

Inför tapetsering

För takhöjd på exempelvis 25 m och vägg på 10 m behöver du 5 rullar tapet. Tänk på att ta hänsyn till eventuell mönsterpassning. För att räkna exakt åtgång i ditt rum så är Byggmax Byggplanerare utmärkt att använda. Klicka här för att komma till Byggplaneraren.

Observera att tapeterna levereras till ditt närmaste utlämningsställe.

Färgåtergivningen på tapeten i bild kan komma att skilja sig från verkligheten samt se annorlunda ut genom olika bildskärmar.

Läs mer om Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå...


Sök bästa pris på Tapet Vallila Sarastus Träd 5141-2 Grå hos: